Două alimente au schimbat viaţa unei vedete

Două alimente au schimbat viaţa unei vedete

La 8 luni după ce a născut, actriţa Blake Lively a afişat un corp perfect în costum de baie la filmările pentru „The Shallows”. Care este secretul său?

Însărcinată cu cel de-al de-al doilea copil pe care-l va avea cu Ryan Reynolds, Blake Lively, 28 de ani, a explicat în cadrul unei emisiuni difuzate pe un post australian cum a făcut să slăbească după prima sarcină. „Când vă vedeţi corpul după ce aţi născut, spuneţi că este frumos pentru aţi dat viaţă unui copil. Dar, mai spuneţi şi: Dumnezeule, dar corpu meu nu arăta aşa… Aveţi impresia că nu veţi mai găsi niciodată corpul pe care-l aveaţi înainte, dar totul este posibil!”

Aceeaşi înălţime, aceeaşi greutate şi aceeaşi talie – gemenele de 29 de ani pe care nu le deosebeşte nimeni”

Pentru a-şi recăpăta silueta pe care o avea înainte de a naşte, Blake a eliminat din alimentaţia sa două lucruri: glutenul şi soia. „Ai putea crede că este uşor, dar nu este aşa. Soia este peste tot, cam în toate preparatele considerate bio. Aşadar, atunci când vrei să urmezi un regim elimini toate alimentele transformate”, spune Lively.

Citeşte şi „Cu sau fără decolteu în poza din CV?”

Slăbiciunea sa? Deserturile. „Din fericire am putut continua să mănânc zahăr, dar cu moderaţie”, a încheiat actriţa.

 

Blake Lively

Blake Lively attends Target's Cat & Jack kids and baby apparel launch event at Brooklyn Bridge Park on Thursday, July 21, 2016, in New York. (Photo by Andy Kropa/Invision/AP)

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.