Două puncte pierdute în prelungiri

Două puncte pierdute în prelungiri

Formația CSM Politehnica Iași a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputată duminică, pe teren propriu, în fața echipei ACS Poli Timișoara.

Ieșenii au scăpat printre degete o victorie ce îi putea apropia de locurile de play-off. În fața unei echipe lipsită de mai mulți titulari, gazdele au dominat prima repriză, au condus cu 1-0, șI-au creat alte câteva ocazii de a marca, au avut un gol anulat pe final șI au luat gol în minutul al șaselea de prelungiri.

Elevii lui Flavius Stoican puteau deschide scorul încă din primul minut, însă Curileac s-a remarcat la șutul lui Cristea, din interiorul careului.

După mai multe ocazii la poarta timișoreană, gazdele au marcat, chiar înainte de pauză, când Kizito a înscris printr-o lovitură de cap, în urma unui corner.

În repriza a doua, ieșenii au făcut pasul înapoi și le-au permis oaspeților să-șI creeze mai multe situații de a marca.

În primul minut de prelungire al meciului, Jo Santos a şutat puternic din afara careului, iar mingea l-a lovit pe Tiago şi a intrat în poartă, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Când toată lumea aștepta fluierul de final, ieșenii au pierdut o minge la centru, și Şeroni a înscris din interiorul careului, după o centrare de pe partea stângă.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.