Două tragedii aproape în același moment, în două județe diferite

Două tragedii aproape în același moment, în două județe diferite

Un adolescent s-a înecat într-un iaz din Botoșani, iar un tânăr de 28 de ani s-a înecat în apele râului Suceava, aproape în același timp, duminică, 22 iulie.

Un adolescent de 17 ani s-a înecat, duminică, într-un iaz din municipiul Dorohoi, județul Botoșani, în timp ce se afla la scăldat alături de alți tineri. Băiatul a mers să facă baie în iazul Polonic din municipiul Dorohoi, a intrat în apă, însă, la un moment dat nu a mai ieșit. Martorii au sunat imediat la 112, iar pompierii, poliția și cadrele medicale de la SMURD au venit la fața locului. Misiunea este îngreunată de adâncimea apei, iar la Dorohoi au fost chemați în sprijin și scafandrii de la Iași.

Aproape în același timp, n tânăr de 28 de ani a murit înecat în apele râului Suceava, în aval de Bazar. La locul respectiv au intervenit echipaje ale Detașamentului Suceava cu barca pneumatică și scafandri și un echipaj SMURD. Tânărul a fost scos din apă și s-au început manevrele de resuscitare, dar, din păcate, acesta a murit.inecati-1

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.