Dragnea nu mai vine la Iași pe 24 ianuarie!

Dragnea nu mai vine la Iași pe 24 ianuarie!

Anunțată cu mare tam-tam într-o conferință de presă susținută de viceprimarul cu atribuții de primar Mihai Chirica, venirea președintelui PSD la Iași a fost anulată. Este pentru prima dată când șeful partidului care a dat primarul Iașiului refuză să participe la o manifestare atât de importantă cum este Ziua Unirii Principatelor Române.

Sătul, probabil, de scandalurile din filiala ieșeană a PSD, Liviu Dragnea îi dă o palmă greu de suportat vicepreședintelui național Mihai Chirica, refuzând să participe la manifestările de mâine, 24 ianuarie.

Au confirmat în continuare participarea președintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloș și cei doi copreședinți ai PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, care vor ajunge la Iași astăzi, 23 ianuarie, și vor susține o conferință de presă.

Absența lui Dragnea confirmă ceea ce surse din PSD susțineau încă de la sfârșitului anului trecut. Mihai Chirica nu mai are niciun fel de susținere la nivel național, fapt demonstrat și de anunțul privind candidatura sa la Primăria Iași, care a fost făcut cu jumătate de gură și fără nicio tragere de inimă. Aceleași surse din PSD spun că nu este exclusă în viitorul apropiat o schimbare a candidatului PSD pentru Primăria Municipiului Iași.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.