Drum închis în judeţul Bacău. Cum se circulă în ţară

Drum închis în judeţul Bacău. Cum se circulă în ţară

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Bacău, traficul este oprit pe DJ 119A (Urecheşti – Sascut) pe tronsonul cuprins între comuna Urecheşti (km 0) şi satul Conţeşti (km 5 + 500), din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (ninsoare şi viscol). Variantă ocolitoare: com. Urecheşti – DN 11A – Adjud – DN 2 – com. Sascut.

Pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze pentru curăţarea carosabilului, au fost închise în judeţul Teleorman DN 51 Zimnicea – Turnu Măgurele şi DN 51A Zimnicea – Alexandria.

Precizăm că nu au fost instituite restricţii de viteză sau de tonaj din cauza vremii nefavorabile.

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, le recomandăm şoferilor să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să adopte în general o conduită preventivă la volan, adaptând în permanenţă viteza la condiţiile de trafic şi de drum.
Din cauza vântului puternic, în judeţul Constanţa au fost închise porturile Midia, Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.