E OFICIAL: Chirica, Harabagiu și Iacoban, dați afară din PSD

E OFICIAL: Chirica, Harabagiu și Iacoban, dați afară din PSD

Liderii PSD, reuniţi miercuri după-amiază la şedinţa Comitetului Executiv, au votat rezoluţia privind excluderea din partid a primarului Mihai Chirica.

Alături de edil, au fost daţi afară din PSD fostul deputat Sorin Iacoban şi viceprimarul Gabriel Harabagiu. Pentru ultimul, decizia de excludere echivalează cu pierderea funcţiei de viceprimar.

„S-a prezentat raportul de etică și de conduită, s-au sesizat foarte multe abateri de la codul de etică și de conduită, și atunci toți din CEx, în unanimitate, au propus și votat excluderea celor trei din partid, fără nicio ezitare. În ultimele trei luni, atât Mihai Chirica, cât și Sorin Iacoban au atacat foarte mult parlamentarii. Și atunci, parlamentarii au fost în unanimitate de acord să îi excludă. Ne vom întâlni săptămâna viitoare și vom propune un viceprimar. Chirica de un an de zile nu a adus niciun proiect pentru Iași. Nu a fost la niciun minister pentru proiectele Iașului, ci doar pentru imaginea lui“, a spus Maricel Popa, președintele PSD Iași.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.