Elena Udrea: „Actualul Guvern este întruchiparea ipocriziei fără seamăn”

Elena Udrea: „Actualul Guvern este întruchiparea ipocriziei fără seamăn”

Elena Udrea şi-a depus în urmă cu câteva minute dosarul de candidatură pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016 la Biroul Electoral Central (BEC). Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului a decis să intre în cursa pentru un post în Parlamentul României din postura de candidat independent.

Am decis să candidez ca independent şi nu alături de Partidul Mişcarea Populară (PMP) pentru a nu da naştere unor critici care au fost intens vehiculate în ultima perioadă. Prima dintre acestea ar fi că mă ascund în spatele unor liste şi cred că după 12 ani de politică toată lumea ar trebui să ştie că nu mă ascund şi nu m-am ascuns niciodată, tot timpul mi-am asumat în totalitate răspunderea. De asemenea, am ales acest drum pentru a nu da posibilitatea reprezentanţilor presei sistemului să arunce cu noroi în PMP”, a explicat Elena Udrea pe holurile BEC, imediat după depunerea candidaturii.

Referindu-se la actualul Guvern, Udrea a spus că este de o „ipocrizie fără seamăn”, explicând că a intrat în cursa electorală tocmai pentru a încercă să oprească planul nefiresc al acestuia.

Citeşte şi „Furt de identitate la Consiliul Judeţean Iaşi?”

 

De remarcat este faptul că întreg discursul Elenei Udrea s-a centrat pe ideea de „sistem” care încearcă să distrugă politica românească, democraţia românească şi mai ales care încearcă să elimine oamenii care le încurcă planurile. „În acest moment are o campanie cu dosare. Oamenii nedoriţi sunt scoşi de Direcţia Naţională Anticorupţie. Cei care încurcă planurile sistemului de a conduce România sunt luaţi în vizor şi li se pregăteşte ieşirea din scena politică prin crearea unor dosare. Preşedintele României vorbeşte despre un Parlament fără penali doar pentru a întări şi oarecum justifica activitatea actuală a sistemului”, a completat Elena Udrea.

Întrebată de ziarişti dacă va reuşi să adune numărul necesar de voturi pentru a câştiga, Elena Udrea s-a arătat încrezătoare. Fostul ministru a explicat că la alegerile prezidenţiale din 2014 a fost votată de aproximativ 60.000 de persoane, iar pentru aceste alegeri are nevoie de aproximativ jumătate din numărul voturilor de la prezidenţiale. „Cred că mai există măcar atâţia bucureşteni care cred în Elena Udrea”.

Pentru depunerea candidaturii, Elena Udrea a reuşit să strângă aproximativ 19.000 de semnături de susţinere.

Citeşte şi „Să ne ferească Dumnezeu de liberalul Eduard P Boz!”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.