Elena Udrea face dezvăluiri incendiare despre cei 10 bărbaţi din viaţa ei

Elena Udrea face dezvăluiri incendiare despre cei 10 bărbaţi din viaţa ei

Aflată în plină campanie electorală pentru un post de deputat, cea mai controversată blondă din politica românească face o serie de dezvăluiri neaşteptate.

Întocmai ca o Cleopatră care dezvăluie lista bărbaţilor ce au trecut prin patul ei, Elena Udrea dezvăluie cei zece bărbaţi care au inspirat sloganul ei de campanie: „O femeie cât zece bărbaţi”.

Mihai Chirica: „Mi-e şi ruşine să ies pe stradă cu voi (ieşenii)”

Doritoare de dezvăluiri, dar şi misterioasă, fosta ministreasă a turismului promite să dezvăluie câte un nume în fiecare zi. Seria dezvăluirilor începe cu, inegalabilul preşedinte al social-democraţilor, Liviu Dragnea. Sloganul meu, ˂˂O femeie cât zece bărbaţi˃˃, cu care candidez independent, la Parlamentul României în Bucureşti, a născut întrebarea ˂˂cine sunt cei zece? ˃˃ În fiecare zi, am să vă spun câte unul. Primul: Liviu Dragnea. Pentru că, de teama Sistemului şi a dosarelor pe care le are, a pus PSD să voteze Guvernul Cioloş, Guvernul Zero. Pentru că nu a făcut niciun fel de opoziţie la Iohannis, la Guvernul Cioloş, la PNL. A preferat noncombatul şi nu a depus nicio moţiune de cenzură. Pentru că nu are curaj să recunoască faptul că vrea să fie Prim-Ministru, de teamă să nu-i apară noi acuzaţii şi sperând că, astfel, se va înţelege cu sistemul”, a postat Udrea pe o reţea de socializare.

Sunt sigur că mustăcioara lui căruntă este cea care l-a poziţionat pe Dragnea în vârful listei dezvăluirilor, însă întrebarea cea mai arzătoare este dacă printre cei zece se află şi fostul preşedinte Traian Băsescu.

Şi noi „susţinem pe Vasile Cîtea la funcţia de deputat”!

Elena Udrea candidează independent pentru un loc în Parlamentul României, întreaga sa campanie axându-se pe „sistem” şi pe evidenţierea necesităţii de schimbare a acestuia.

udrea3udrea2udrea1

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.