Elev din Botoșani, amenințat cu un cuțit lângă sala de sport

Elev din Botoșani, amenințat cu un cuțit lângă sala de sport

Un tânăr a amenințat cu cuțitul un elev din clasa a XII-a de la Liceul Pedagogic ,,Nicolae Iorga” din municipiul Botoșani.

„Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani a intervenit în jurul orelor 13.00, în urma unui apel telefonic primit de la personalul de serviciu și a identificat în apropierea sălii de sport a liceului un tânăr în vârstă de 23 de ani, care avea semnalmentele descrise de apelant”, au precizat reprezentanții IJJ Botoșani.

În urma controlului autovehiculului cu care tânărul venise în zonă, au fost găsite un cuțit cu lama de aproximativ 19 cm lungime, o lanternă cu eletroșocuri și un box metalic tip rozetă.

Bărbatul a fost condus la sediul inspectoratului unde i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port ilegal de armă albă, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În plus, pentru scandalul făcut, tânărul a fost amendat cu 400 de lei. Tot cu 400 de lei a fost amendat și un elev din clasa a IX – a de la un alt liceu din localitate, care i-a solicitând tânărului să îl amenințe pe elevul de la Pedagogic.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.