Elev pălmuit de maistru, ajuns cu răni la spital

Elev pălmuit de maistru, ajuns cu răni la spital

Un elev în vârstă de 16 ani, care efectua ore de practică la Grupul Școlar „Ion Mincu” din Vaslui, a fost transportat, miercuri, 12 iulie, la Spitalul Județean de Urgență, după ce s-a lovit cu un cancioc, în urma unei altercații cu un maistru de la unitatea de învățământ.

În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală purtare abuzivă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, dr. Dan Ungureanu, elevul le-a povestit cadrelor medicale că ar fi fost pălmuit de maistru, se afirmă pe Agerpres.

„Din informațiile primite de cadrele medicale care au fost solicitate să intervină în acest caz, elevul ar fi dat ciment pe jos și maistrul l-a certat și i-ar fi dat două palme, după care între cei doi a fost o altercație. Elevul a suferit o plagă de aproximativ un centimetru în zona urechii, fiind transportat la spital. El se află în afara oricărui pericol, a declarat dr. Dan Ungureanu.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului a reieșit că elevul, în vârstă de 16 ani, aflat în practică a fost atenționat verbal de maistru deoarece ar fi vorbit urât. Maistrul i-a atras atenția elevului și acesta a pus în față canciocul pe care îl avea în mână. Când maistrul s-a apropiat, elevul s-a tras în spate și și s-a lovit cu canciocul în zona urechii, fiind transportat la spital”, a declarat Alina Tonică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.