Elevă din Vaslui, înjunghiată de fostul iubit VIDEO

O elevă din județul Vaslui a fost înjunghiată vineri, 30 martie, de un individ care a intrat cu un cuțit în Școala Generală din localitatea Oșești, în care învață fata. Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, fost iubit al adoloescentei, a luat-o, apoi, cu forța din casa părintească și a sechestrat-o.

Fata a reușit să fugă din școală și să se ascundă în locuința părinților săi, lăsând-o pe mama ei să stea de vorbă cu individul.

„După ce a sunat-o la telefon, iar fata a refuzat să iasă din locuința părintească în care se refugiase, individul a intrat peste ea, i-a înfipt cuțitul în mână și a luat-o cu forța sechestrând-o în casa unei verișoare de-a lui”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii au transmis că, folosindu-se de ameninţări, bărbatul a determinat-o pe minoră să îl însoţească prin pădure, spre satul Pădureni, comuna Oşeşti.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru amenințare, lovire sau alte violențe, port fără drept de obiecte periculoase și lipsire de libertate în mod ilegal.

Tânărul a fost prezentat, ieri, în fata instanței vasluiene, cu propunere de arestare preventivă. „Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 24 de ani, din comuna Oșești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare, loviri sau alte violențe și port fără drept de obiecte periculoase. Faptele au fost comise față de mai multe persoane – o minoră de 14 ani, părinții acesteia, precum și un cadru didactic. Anterior, bărbatul a fost într-o relație de prietenie cu minora. În fapt, bărbatul s-a deplasat în data de 29 martie a.c., la o unitate școlară din comuna Oșești unde minora se afla la cursuri. Acesta a pătruns în unitatea școlară având un cuțit asupra lui și a amenințat cu acte de violență minora, precum și pe mama acesteia și un cadru didactic. De asemenea, acesta i-a provocat minorei leziuni la mâna stângă. Ulterior, folosindu-se de amenințări, a deteminat minora să îl însoțească prin pădure, spre satul Pădureni, comuna Oșești. Cei doi au fost găsiți de polițiști la domiciliul unei rude a bărbatului. Minora a fost internată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, apoi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive”, se arată în comunicatul IPJ Vaslui.

Tânărul a spus că regretă enorm ce a făcut, dar nu a impresionat instanța, care i-a dat mandat de arestare pentru 30 de zile. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

Sursa video: vremeanoua.ro

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.