Enache se așteaptă la un meci echilibrat cu Gaz Metan

Enache se așteaptă la un meci echilibrat cu Gaz Metan

Antrenorul echipei FC Botoșani, Costel Enache, a declarat că se așteaptă la un meci echilibrat în deplasarea de la Mediaș, cu Gaz Metan, și speră să se întoarcă măcar cu un punct de la Mediaș.

„Întâlnim un adversar care este într-un moment bun, cu altă dinamică de joc, cu o evoluție destul de bună acasă. E o echipă cu jucători interesanți, jucători cu calitate, jucători care pot debloca jocul prin acțiuni individuale sau printr-o execuție, așa că o să avem treabă. Aștept un joc echilibrat și m-aș bucura să fie un joc echilibrat pentru că și noi avem în echipă jucători care vor face diferența în anumite momente. Îmi doresc un joc echilibrat pentru că asta ar însemna din partea noastră o organizare de joc foarte bună. Aștept în continuare același lucru și să fim bucuroși cu toții”, a declarat Costel Enache.

Înainte meciului cu Gaz Metan, Costel Enache are mai multe probleme de lot.

„Avem ceva probleme, vechea problemă a lui Lori, Piftor revine după o perioadă de program individual, Alex Corban în continuare cu probleme medicale, Răzvan Oaidă are și el o problemă medicală care s-a mai agravat în ultima perioadă. Aristidis face o intervenție chirurgicală, are o problemă foarte delicată, un hematom foarte bine ascuns pentru că este la al treilea RMN și abia la al treilea s-a descoperit problema, nimeni nu-i dădea de capăt durerilor și situațiilor în care era. Bucuria noastră este că s-a găsit cauza, acum probabil că o să suferim un pic pentru că la fel, recuperarea durează undeva la 4-5 săptămâni. E o absență pe termen lung, mai punem și cele trei săptămâni de dinainte”, a menționat Costel Enache.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.