Eveniment în memoria victimelor accidentelor rutiere

Eveniment în memoria victimelor accidentelor rutiere

Asociaţia pentru Protecţia Rutieră „Worldstreet” şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ)Iaşi organizează pe data de 7 octombrie, la ora 12.00, pe gazonul de lângă Foişorul Alb din incinta Palas Iaşi, evenimentul denumit „Să înălțăm un gând spre ei, victimele accidentelor rutiere” în memoria celor 300 de persoane care și-au pierdut viața, în perioada 2012 – 2017, în urma evenimentelor rutiere produse în Iaşi.

Cu această ocazie, vor fi lansate către cer 300 de baloane cu heliu. Baloanele vor fi multicolore, pentru a reprezenta diversitatea.

„Este primul eveniment de acest gen al Asociatiei Worldstreet, prin urmare, in fiecare an vom comemora iesenii care si-au pierdut viata in urma accidentelor rutiere. Vom face aceasta comemorare in fiecare an, in primul weekend din luna octombrie. Invităm la eveniment în mod special tineri, copii, rude sau apropiaţi ai victimelor accidentelor rutiere, răniţi sau persoane care au fost implicate în evenimente rutiere. Primii 300 de participanţi la eveniment vor primi câte un balon pentru a fi lansat. Acest eveniment este realizat cu sprijinul: SC Iulius Management Center SRL, Biroul de Arhitectură Medaru, Tulip – Atelier de Flori şi Asociaţia pentru Promovarea şi Sprijinirea Iniţiativelor de Dezvoltare Economică şi Socială (APSIDES) si IDEO – Centrul de afaceri”, au menționat organizatorii.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.