EXCLUSIV! De ieri, Chirica este oficial inculpat. A aflat și el!

EXCLUSIV! De ieri, Chirica este oficial inculpat. A aflat și el!

După ce a tot încercat să spună că, de fapt, nu are nicio problemă cu „dosarul Skoda”, primarul Iașiului, Mihai Chirica, a aflat luni, 31 iulie, că este oficial inculpat.

În plus, lui Mihai Chirica i s-a adus la cunoștință și faptul că i s-a pus sechestru pe bunuri, după ce zilele trecute a reușit să evite acest lucru prin „pierderea” unei hârtii care trebuia să ajungă la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

„Dosarul Skoda”, în care sunt cercetate 10 persoane și în care a aflat luni, 31 iulie, și Mihai Chirica despre faptul că este inculpat, are la bază derularea unui contract de leasing pentru patru autoturisme Skoda, model Superb și Octavia, pentru perioada 2013 – iunie 2017. Prejudiciul în dosar este în jurul valorii de 500.000 de lei.

Achiziția mașinilor a fost realizată prin cerere de ofertă, iar câștigătorul a fost stabilit pe 16 mai 2013, dealerul Skoda, iar leasingul a fost intermediat de Unicredit Leasing Fleet Management SRL.

Caietul de sarcini a fost semnat de către actualul primar Mihai Chirica, fost viceprimar, care ar fi semnat în locul primarului de atunci, Gheorghe Nichita. De asemenea, semnătura lui Mihai Chirica se afla și pe documentele în care se ofereau clarificări suplimentare firmelor.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.