Există un penibil mai mare decât Marius Dangă?

Există un penibil mai mare decât Marius Dangă?

Imediat după alegerile de pe 5 iunie, Marius Sorin Dangă şi Dragomir Tomaşeschi au început o cruciadă, în interiorul PNL, în presa scrisă, pe Facebook, prin târg, împotriva lui Marius Bodea, cel care, ce-i drept, a pierdut destul de ruşinos alegerile pentru Primăria Iaşi.

Şi dăi, şi luptă… şi trebuie schimbat Bodea… şi consilierii locali promovaţi de Bodea nu sunt buni… Şi a ţinut-o Dangă aşa vreo câteva săptămâni… În urmă cu două zile însă, ce să vezi. Marius Bodea a fost numit şef peste întregul PNL la Iaşi. Iar Marius Dangă, să nu rămână mai prejos, şi-a schimbat şi el discursul, începând să-l perie frumos pe… Bodea!

Camelia Bogdănici a ajuns din nou lângă Elena Udrea şi Traian Băsescu

Iată, aşadar, ce postare a reuşit Dangă să publice pe Facebook: „Decizia luată astăzi de BPN al ‪#‎PNL‬ era una previzibilă și așteptată încă de anul trecut, când Marius ar fi trebuit să preia frâiele în calitate de prim-vicepreședinte. Avem astăzi în față, în al doisprezecelea ceas, șansa de a arăta că am învățat din lecția pe care ieșenii ne-au dat-o la alegerile locale. Lucrând‪ #‎împreună‬, cu ‪#‎maturitate și ‪#‎responsabilitate‬, putem repune Iașul pe hartă, o hartă de pe care ‪#‎PSD‬ încearcă din răsputeri să ne șteargă pentru a-și păstra puterea. Toamna electorală care urmează poate revitaliza această filială sau poate condamna definitiv ‪#‎PNLIași‬ la anonimat politic. Atât liberalii ieșeni, cât și alegătorii din întregul județ așteaptă de la noi alternativa reală. Depinde doar de noi dacă vom înțelege sau nu că orgoliile și amatorismul nu își au locul când vine vorba de interesele adevărate ale Iașului”.

Când vorbeşte de orgolii şi amatorism, Marius Dangă se referă la el sau la alţii? Oricum, penibil. Şi înainte, şi acum…

Mini-fotbalistul Chirica se crede mare!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.