FABULOS: Luminița Munteanu se visa prefect!

FABULOS: Luminița Munteanu se visa prefect!

Într-un interviu acordat ziarului Evenimentul, fostul primar Gheorghe Nichita vorbește pentru prima dată despre pretențiile nemăsurate ale oamenilor care stau astăzi în dreapta lui Mihai Chirica.

Întrebat despre bisericuțele care au luat naștere în PSD Iași, Gheorghe Nichita spune:

„Simţeam oamenii care vor mai mult! Trebuie să recunosc faptul că cei ce aveau interese erau personale. Cătălin Bulgariu voia să ajungă director de deconcentrate, prefect, cred că nu era funcţie pe care el să nu şi-o dorească… şi el şi soţia lui. Vasile Cîtea era un nemulţumit total, părându-i-se la la un moment dat că are atâtea veleităţi încât poate să conducă şi partidul. L-am propus secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului, unde era să-l pun, la Sănătate sau la Economie? Acestuia i-a promis şi Victor Ponta că, dacă va reuşi, va fi secretar de stat, a avut uşile deschise şi şi-a făcut lobby pentru a fi preşedinte la Federaţia de Box, nu l-a împiedicat nimeni.

La un moment dat unul dintre ei au propus-o pe Luminiţa Munteanu (directoarea DAC – n.r.) să fie prefect în locul lui Dan Cârlan, dar le-am zis să se uite puţin în oglindă! S-au supărat atunci foarte mulţi pe mine că nu am pus-o prefect, în special Iacoban. Am avut măcar dimensiunea de a şti ce poate fiecare membru de partid să facă, iar eu le spuneam în faţă când doreau mai mult decât puteau duce! Toţi voiau viceprimari şi cred că PSD se va distruge din cauza faptului că toţi pun mai presus interesele personale, decât cele ale partidului”.

Citește și „Guru Nichita a dat cu discipolul Chirica de toți pereții”

Nichita vorbește în același interviu și despre modul în care Liviu Dragnea a gestionat situația din partid:

„Cu Liviu Dragnea am avut acea discuţie la Bucureşti, a rugat secretarele lui să-mi facă împuternicirea de preşedinte de organizaţie din nou, am venit acasă şi am preluat Organizaţia, iar el a plecat în concediu, în Brazilia. Când s-a întors nu a mai fost acelaşi Dragnea şi a venit cu un nou proiect: acela de a scăpa de cei care sunt importanţi şi pot să-i pună beţe în roate la nivelul partidului! Nu mai vedem pe nimeni din greii partidului să conducă, pe Dan Nica, pe Eaterina Andronescu, pe Marian Oprişan care a fost adus la tăcere… Dragnea îşi consolidează puterea dictatorială cu cei care îi fac soclu, nici Ion Iliescu, nici Adrian Năstase nu au condus aşa”!

Fabuloase dezvăluirile făcute în ziarul Evenimentul de Gheorghe Nichita, actualul candidat al PRU pentru Camera Deputaților. Așteptăm partea a doua a interviului!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.