Faceţi linişte. S-a trezit Liviu Dragnea

Faceţi linişte. S-a trezit Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat marţi, 15 martie, la Buzău, că „măsurile din legea anti-fumat sunt extrem de dure şi fizic, natural nu pot fi respectate”.

Măsurile din legea anti-fumat sunt extrem de dure, sunt exclusive, iar fizic, natural nu pot fi respectate şi atunci se vor găsi tot felul de mijloace de a fi ocolite (…) Vă spun cu sinceritate, legea în forma actuală este mult prea dură, este bine să existe interdicţii în ceea ce priveşte fumatul în spaţiile publice, dar şi pentru vicioşi, care totuşi nu sunt excluşi de societate, trebuie să existe, aşa cum sunt şi în aeroporturi, acele spaţii unde să se poată fuma în condiţii civilizate”, a declarat Liviu Dragnea, care a precizat că este fumător.

Preşedintele PSD nu face în acest fel decât să atace legea a cărei iniţiatoare este, ce să vezi, deputata PSD de Cluj Aurelia Cristea, adică taman subalterna lui Dragnea. Mai mult, legea a fost susţinută şi promovată şi de deputata PSD de Iaşi Cristina Nichita, cea care crede, probabil, că, renunţând la fumat, oamenii îşi vor cumpăra haine!

Dacă ne uităm în istorie, orice măsuri de genul acesta care sunt foarte dure şi complet exclusive nu au putut fi respectate, pentru că nu se poate (…) din cauza presiunii a milioane de români care fumează ea va fi încălcată şi atunci înseamnă că avem o lege care nu poate fi aplicată”, a concluzionat Dragnea.

Ce să-i faci, domnu Dragnea, ştiţi cum e cu somnul şefului… care naşte monştri! Sau era altfel?

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.