Fake news cu centura ocolitoare a Bacăului

Fake news cu centura ocolitoare a Bacăului

Guvernul a reacționat după ce în spațiul virtual au apărut poze de la varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău, parte integrantă din autostrada Moldova, în care nu se vedea niciun utilaj.

Rețelele de socializare au fost umplute de acuzația că nu se mai lucrează la autostrada spre Moldova. Oricine a privit, însă. respectivele poze fake, ar fi văzut diferențele dintre ele, în sensul că într-una apare un lanț de dealuri pe fundal, în timp ce în cealaltă respectivele dealuri nu mai există!!!

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vrut să lămurească personal situația și să demonteze ultimul fake news. El a mers pe șantier și a arătat că utilajele sunt la lucru.

„Exact așa cum am promis, acest mandat îl dedic în totalitate monitorizării tuturor șantierelor de infrastructură, de pe teren. De aceea sunt astăzi, iarăși, aici, pe șantierul variantei ocolitoare, la profil de autostradă, a municipiului Bacău, parte a Autostrăzii Moldova. Toată lumea trebuie să înțeleagă acest deziderat al mandatului meu în funcția de ministru al Transporturilor. Chiar dacă sunt unii care încearcă să mă critice, îi înțeleg, pentru că sunt în campanie electorală. Alții care sunt trimiși de către statul român la Bruxelles să apere interesele românilor: s-o facă. M-am întors pe șantierul variantei ocolitoare, la profil de autostradă, a municipiului Bacău, unde o firmă cu capital sută la sută românesc chiar muncește și este mobilizată exemplar, în ciuda tuturor criticilor apărut în ultimele zile. Spun de la bun început că sprijin firmele românești și sunt sigur că acestea pot face o treabă foarte bună. Sunt convins că acestea pot face față concurenței oricărei firme cu capital străin. În mandatul trecut, de ministru al Transporturilor, am demarat proceduri pentru obiective de infrastructură rutieră în valoare de 3,6 miliarde euro. De unele dintre proiecte s-au bucuratpersoane care acum mă critică, semnând contracte imediat după plecarea mea din funcția de ministru. Nu vreau să răspund nimănui. Răspund doar atât: voi fi pe șantiere”, este mesajul lui Răzvan Cuc.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.