Fără apă potabilă în mai multe comune ieșene

Fără apă potabilă în mai multe comune ieșene

Pentru efectuarea unor lucrări de igienizare a rezervorului de apă Glodenii Gândului, de 400 mc capacitate, de marți, 15 mai, ora 08:00, pâna joi, 17 mai, ora estimată 15:00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitățile Glodenii Gândului şi Războieni, comuna Țibănești.

De asemenea, până la remedierea unei avarii apărute la rețeaua de energie electrică a Delgaz Grid, ApaVital nu furnizează apă potabilă către utilizatorii din localitățile Țuțora, Chiperești și Oprișeni.

Totodată, pentru refacerea rezervelor de apă în rezervoarele de 50 mc și 300 mc capacitate din localitatea Poiana, comuna Deleni, se va furniza apă potabilă între orele 05.00 – 23.00 până la finalul lunii mai, către utilizatorii din localitatile Deleni, Maxut, Feredeni, Slobozia și Poiana, din comuna Deleni.

Din cauza unor lucrări de reparații la stația de tratare a apei Belcești, până pe 31 mai, ApaVital nu va furniza apă potabilă între orele 10.00 – 17.00 (interval orar estimat), către utilizatorii din localitățile Munteni, Satu Nou, Liteni și Ulmi, comuna Belcești.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.