Fără curent în multe zone din Iași, la început de săptămână

Fără curent în multe zone din Iași, la început de săptămână

Delgaz Grid anunță întreruperea furnizării energiei electrice, luni, 24 iulie, în mai multe zone din județul Iași, pentru efectuarea unor lucrări la instalatiile electrice.

În intervalul orar 08.00-16.00, funcizarea energiei va fi întreruptă pe străzile Splai Bahlui Stâng, Merilor, Alexandru Ipsilanti Vodă, Semnului, Funcționarilor, Podu de Piatră, Bălți, Gospodari, Iancu Bacalu și stradela Uzinei, pentru efectuarea unor lucrări la rețeaua electrică de medie tensiune.

Furnizarea energiei va fi întreruptă În vederea efectuarii unor lucrări de reparații și în comuna Ciortești, dar și în localitatea Cârjoaia, din comuna Cotnari. În scopul efectuării unor lucrari în instalațiile electrice va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică, între orele 09.00-17.00, în vederea efectuării unor lucrări de modernizare la rețeaua electrică de joasa tensiune, în localitatea Butea.

Energia electrică va fi întreruptă, în același interval orar, pentru efectuarea unor lucrări de reparatii în localitățile Negrești, Bogdănești și Scoposeni, din comuna Horlești, în localitatea Vorovești, din comuna Miroslava, dar și în Cucuteni și Lețcani, din comuna Lețcani.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.