Fără energiei electrice pe mai multe străzi din Iași

Fără energiei electrice pe mai multe străzi din Iași

Începând de astăzi, operatorul Delgaz Grid va interveni cu lucrări în rețeaua de distribuție a energiei electrice din municipiul Iași.

Executarea acestor lucrări poate avea ca efect întreruperi de furnizare a energiei electrice în perioada 25 – 29 noiembrie.

Astfel, în cursul zilei de astăzi, în intervalul orar 08:00 – 16:00, se intervine pentru reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează strada Libertății și la rețeaua care alimentează strada Sarmizegetusa. În același interval se fac reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează străzile: Han Tătar și Vasile Lupu.

Miercuri, în intervalul 08:00 – 16:00, se intervine pentru reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează străzile Bradului, Orientului, Minervei, Egalității, Sălciilor, precum și în zona Ciurchi, Han Tătar și Vasile Lupu. Aici se va interveni și în ziua de joi, tot în intervalul orar 08:00 – 16:00.

În cursul zilei de vineri, echipele Delgaz Grid vor interveni în intervalul 08:00 – 16:00, pentru reparații la rețeaua electrică de medie tensiune care alimentează străzile Bradului, Pantelimon Halipa, Orientului și Minervei. În aceeași zi sunt continuate lucrările la rețeaua de medie tensiune care alimentează străzile Ciurchi și Vasile Lupu.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.