FC Botoșani a dat lovitura: victorie la Dinamo

FC Botoșani a dat lovitura: victorie la Dinamo

Formația FC Botoşani s-a impus duminică seară, în deplasare, scor 1-0 (0-0), în fața echipei Dinamo București, într-un meci din etapa a II-a a Ligii I. Deși alb-roșii au ratat mai multe ocazii, botoșănenii au câștigat grație reușitei lui Cătălin Golofca, din minutul 69.

Gazdele au dominat prima parte a jocului, botoşănnii adoptând o tactică precaută. După un sfert de oră de joc, Hanca îl ia la țintă pe Cobrea, din poziţie de unu la unu cu portarul advers. După numai patru minute, Rivaldinho trage slab. Pe contraatac, în minutul 28, Popa nu ajunge la centrarea lui Golofca. Un minut mai târziu, Hanca trimite mingea în poartă, însă din poziție de ofsaid.

Chiar și așa, Dinamo poate intra la pauză în avantaj, însă Nemec semnează ratarea campionatului, în minutul 45, când trimite întâi în bară, din cinci metri, și-apoi pe lângă.

Repriza a doua curge după același scenariu, cu dinamoviștii la cârma partidei, însă pe contră, în minutul 69, Golofca îl scoate uşor din joc pe Romera, apoi înscrie cu un șut din interiorul careului.

Dinamo încearcă să revină pe tabelă, dar Nemec ratează și el singur cu portarul, în minutul 72. Pe contră, Golofca nimerește bara, în minutul 82.

Se termină 1-0 pentru botoșăneni, care acumulează patru puncte după două etape extrem de dificile, în care au întâlnit două pretendete la titlu.

Antrenorul Costel Enache a folosit următoarea formulă de joc în meciul cu Dinamo: Cobrea – Unguruşan, Burcă, Miron, Muşat – Cucu, Bordeianu (Tincu ‘41) – L. Buş (Serediuc ‘58), Moruţan, Golofca (Kuku ’85) – D. Popa.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.