FC Botoşani are un nou antrenor

FC Botoşani are un nou antrenor

De luni, 5 iunie, echipa de fotbal FC Botoşani are un nou antrenor, după încheierea contractului lui Leo Grozavu. Costel Enache a fost prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă, el menţionând că FC Botoşani este „o provocare profesională incredibilă”.

E o nouă provocare, una foarte importantă pentru mine personal, una umană în primul rând, pentru că eu cunosc oamenii din cadrul clubului de foarte mult timp, dar şi mai agresivă profesional, o provocare profesională incredibilă”, a afirmat Enache.

Acesta a subliniat că nu are un obiectiv stabilit de conducerea clubului, însă susţine că îşi doreşte ca echipa sa „să arate organizat, agresiv -ofensiv”.

Până nu stabilim un lot să vedem care sunt abilităţile jucătorilor, nu putem vorbi de un sistem de joc. (…) Nu sunt un magician. Nu pot face minuni. Sunt un om devotat şi muncitor, iar în slujba echipei o să pun întotdeauna maxim din ceea ce pot”, a adăugat Enache.

Preşedintele AFC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat în aceeaşi conferinţă că Enache va avea toată susţinerea conducerii clubului. „E un tânăr antrenor pentru care FC Botoşani va fi o nouă provocare. Vrem să îi oferim tot creditul şi susţinerea noastră şi să construim lucruri frumoase împreună”, a spus Şfaiţer.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.