FC Botoșani continuă complexul în fața FCSB

FC Botoșani continuă complexul în fața FCSB

Formația FC Botoșani a fost invinsă duminică seară, pe teren propriu, scor 0-3 (0-1), de FCSB.

Gazdele au prima şansă de gol a meciului, Roman şutează din marginea careului dar mingea trece peste poartă. Replica oaspeților vine în minutul 7, când Gnohere şutează din marginea careului dar Cobrea prinde fără probleme. Bălaşa se accidentează la un duel cu Moruţan, este transportat pe targă la vestiare iar în locul lui intră Nedelcu.

În minutul 25, FCSB are şansa deschiderii scorului după o ieşire hazardată a lui Cobrea dar oaspeții nu reuşesc să profite. Trei minute mai târziu, Roman şutează de la mai bine de 30 de metri dar Niţă respinge în corner.

În minutul 35, Man îl depăşeşte uşor pe Muşat, îi pasează lui Gnohere, care şutează din întoarcere dar mingea trece pe lângă poarta lui Cobrea.

În prelungirile primei reprize, FCSB reuşeşte deschiderea scorului după o acţiune în viteză. Tănase, aflat într-o poziţie suspect de ofsaid, i-a pasat lui Gnohere iar acesta a marcat din marginea careului.

Repriza secundă începe cu o ocazie a gazdelor după o fază făcută de Moruţan. În minutul 51, Filip îl loveşte cu cotul pe Bordeianu dar scapă cu doar un cartonaş galben. În minutul 58, FCSB reuşeşte să-şi majoreze avantajul prin Denis Man.

După marcarea golului doi, FC SB nu a mai forţat şi le-a permis gazdelor să aibă posesia.

În prelungiri, Tănase scapă singur cu Cobrea după o gafă a lui Burcă şi marchează golul trei pentru FCSB iar oaspeţii se impun la scor de neprezentare.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.