FC Botoșani, cu un picior în play-off

FC Botoșani, cu un picior în play-off

Formația FC Botoșani s-a impus vineri seară, pe teren propriu, scor 1-0 (1-0), în fața echipei CSU Craiova.

Oaspeții încep mai bine meciul și domină teritorial, fără însă a-și crea ocazii mari de gol. Impusionaţi de public, botoşănenii ies la joc, iar în minutul 12 Muşat şutează de la 25 de metri dar nu prinde poarta. Moruţan arată de ce este dorit din ce în ce mai mult de forțele campionatului și înșiră câțiva adversari, dar trimite paralel cu poarta. Buş centrează de pe stînga, Roman reia cu capul, dar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Calancea. Tot Roman şutează din marginea careului, dar Calancea respinge.

În prelungirile primei reprize, FC Botoşani reuşeşte deschiderea scorului, Miron reuşînd un gol spectaculos din marginea careului.

După pauză, oltenii încep în atac, dar ocazia de gol vine la cealaltă poartă, Popa reluînd cu capul mult peste poartă din poziție bună.

În minutul 69, Băluţă reia cu capul dar Cobrea scoate de sub bară. În minutul 84, Unguruşan îşi salvează echipa la șutul lui Roman.

În minutul 90, Craiova ratează cea mai mare ocazie de a marca, Mitriţă execută o lovitură liberă de pe stânga, Kelic reia cu capul dar minea loveşte bara.

FC Botoşani câştigă cu 1-0 şi își sporește șansele de a intra în play-off.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.