FC Botoşani învinge pe CFR Cluj și merge mai departe în Cupă

FC Botoşani învinge pe CFR Cluj și merge mai departe în Cupă

Formația FC Botoșani s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce s-a impus joi seară, pe teren propriu, scor 4-3, după lovituri de la 11 metri. În timpul regulamentar de joc, scorul a fost egal, 1-1.

Ambii antrenori şi-au menajat mai mulţi titulari în meciul din Cupa României, iar începutul meciului a fost unul modest, ambele echipe fiind mai preocupate să ţină mingea departe de propria poartă.

Prima ocazie de gol a aparţinut oaspeţilor, în minutul 15, Omrani trimițând cu capul, dar Pap a prins fără probleme.

La cealaltă poartă, Plămadă nu a reuşit să împingă în poartă mingea venită de la Rodriguez.

Cea mai mare ocazie i-a aparţinut lui Omrani, care a rămas singur cu Pap dar a şutat pe lângă poartă. Cu patru minute înainte de pauză, atacantul CFR-ului nu mai greşeşte şi îl învinge pe Eduard Pap. La ultima fază a primei preprize, Roman şutează din marginea careului, dar Duka are o intervenţie foarte bună.

În minutul 55, Rus a căzut în careu, arbitrul Adrian Cojocaru îi arată cartonaşul galben pentru simulare.

În minutul 69, FC Botoşani a reuşit egalarea. Târnovan a centrat de pe stânga, Rodriguez a reluat cu capul din careu şi l-a învins pe Duka.

Cum în prelungiri ambele echipe au jucat prudent, s-a ajuns la lovituri de departajare. Nistor, Alexandru Păun şi Ciprian Deac au ratat pentru CFR, iar Bordeianu a fost singurul moldovean care nu l-a învins pe Duka.

După 3-2 la penalty-uri, botoșănenii merg în optimile de finală.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.