FC Botoșani mai face o victimă în Cupă și ajunge în sferturi

FC Botoșani mai face o victimă în Cupă și ajunge în sferturi

Formația FC Botoșani s-a calificat marți seară în sferturile de finală ale Cupei României după ce a învins campioana, FC Viitorul, scor 3-2 (0-0). În faza anterioară, botoșănenii eliminaseră liderul din Liga I, CFR Cluj.

După o primă repriză echilibrată, cu un plus pentru puștii lui Hagi, partea a doua a jocului a oferit un spectacol total, cu două reveniri din partea oaspeților.

În minutul 50, Târşa a centrat de pe dreapta iar Sebastian Chitoşcă a marcat cu capul din interiorul careului. Replica În minutul 64, Viitorul reuşeşte egalarea, Gavra marcând un gol spectaculos din marginea careului.

FC Botoşani revine în avantaj zece minute mai târziu. Burcă execută repede o lovitură liberă, Roman rămâne singur cu Tordai şi marchează.

În minutul 77, scorul devine 2-2. Fundaşii botoşăneni îl lasă nemarcat pe Drăguş iar acesta marchează cu călcâiul din interiorul careului.

FC Botoşani se aruncă în atac iar în minutul 81 fundaşul Florin Plămadă reuşeşte să marcheze şi să-şi califice echipa în sferturi.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.