FC Botoșani revine pe locul al doilea

FC Botoșani revine pe locul al doilea

Formația FC Botoșani s-a impus luni, 21 august, pe teren propriu, scor 2-1 (0-1), în fața formației Concordia Chiajna, și revine pe locul secund în ierarhia Ligii I.

Deși au dominat începutul de meci, botoșănenii s-au văzut conduși din minutul 25, când Batin a profitat de o greşeală a apărării adverse. Atacantul a pătruns în careu şi a şutat cu piciorul stâng la colţul lung.

Gazdele au continuat asaltul la poarta ilfoveană și, în prelungirile primei reprize, Mihai Roman a trecut de doi apărători ai ilfovenilor și a fost oprit în careu de Feussi, însă arbitrul nu a dictat penalty.

După pauză, în numai două minute, botoșănenii au întors soarta meciului. Mai întâi, în minutul 53, Moruţan l-a driblat în două rânduri pe fundaşu stânga a Concordiei, a pasat în careu, iar Buş a egalat. După numai două minute, Fota a dat pe lângă minge în faţa porţii, iar Roman, pe fază, a înscris din apropiere.

În minutul 77, Moruțan a văzut al doilea cartonaș galben pentru simulare și a fost eliminat, deși arbitrul Iulian Călin trebuia să dicteze penalty în urma faultului lui Tipurici.

Cudouă minute înainte final și oaspeților li s-arefuzat un penalty la o fază la care Cristescu a rămas singur cu Cobrea și a fost lovit de goalkeeperul gazdelor, după ce a reluat mingea peste poartă.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.