Femeile liberale şi-au ales conducerea

Femeile liberale şi-au ales conducerea

Femeile liberale și-au ales structura de conducere la nivelul municipiului Iași.

În data de 5 noiembrie, în cadrul Comitetului de Coordonare Local al Organizației Femeilor Liberale (OFL) din Municipiul Iași, doamnele liberale și-au ales noua structură de conducere pentru următorii patru ani, în prezența conducerii filialei municipale a PNL Iași, a consilierilor locali și județeni.

În urma exercitării votului, s-a ales Biroul Politic Local al OFL în următoarea componență:

Președinte: Rotaru Angela;

Prim-vicepreședinte: Gherasim Anca, Stan Doina;

Secretar General: Leonte Lăcrămioara;

Secretar General Adjunct: Munteanu Anca, Petreșniuc Oltea;

Vicepreședinte: Băbălău Elena, Cantea Liviuța, Cazan Doina, Diaconescu Doina, Dodu Brânzan Larisa, Frențescu Viorica, Mitrică Vasilică Lola, Rotaru Lenuța;

Membri: Acălfoaie Claudia, Lăzăroaia Ioana, Pascu Luminița.

„Femeia în politică nu trebuie să fie o întâmplare, ci ea reprezintă o necesitate, o exigență. Noi putem asigura echilibrul de care societatea are nevoie”, a declarat Angela Rotaru, președintele nou ales al OFL Municipiul Iași.

„Îmi doresc foarte mult ca în perioada următoare să construim împreună o organizație puternică, implicată, creativă și eficientă, care să pună în aplicare idei, soluții, principii și valori liberale, care să confere plus valoare imaginii filialei noastre”, a declarat Maria Cabalău, președinta Organizației Județene de Femei.

Sursa foto: Facebook (Angela Rotaru este cea din mijloc).

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.