Fiscul ieșean investește într-un nou sistem de supraveghere

Fiscul ieșean investește într-un nou sistem de supraveghere

Reprezentanții Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice (DGRFP) Iași intenționează să achiziționeze servicii de proiectare și lucrări de instalare pentru implementarea unui sistem de securitate pentru spațiile unde sunt stocate informații clasificate.

Bugetul alocat este de 20.000 lei, fără TVA, iar ofertele financiare pot fi depuse până pe data de 12 iulie, urmând să fie deschise a doua zi.

Conform cerințelor din caietul de sarcini, oferta trebuie să cuprindă un proiect legat de abordarea tehnică. Va fi montat un sistem de supraveghere video, control acces, sistem de detecție și semnalizare a efracției, instalarea, programarea și configurarea sistemului de supraveghere video.

„Oferta tehnică va cuprinde abordare tehnică și descriere a echipamentelor/bunurilor ofertate în corelare cu cerințele caietului de sarcini, precum și lucrările care se vor realiza. La ofertarea lucrării se va ține cont și de activitatea de realizare a proiectului și se va preciza termenul de realizare a lucrării. Garanția sistemului de securitate: 36 luni de la punerea în funcțiune. Pe perioada termenului de garanție, serviciul de mentenanță preventivă a sistemului, pentru menținerea sistemului la parametri de funcționare recomandați de producători, se va asigura gratuit”, sunt condițiile impuse de Fiscul ieșean.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.