Flavius Stoican: „Avem nevoie de întăriri“

Flavius Stoican: „Avem nevoie de întăriri“

Antrenorul echipei CSM Politehncia Iași, Flavius Stoican, a declarant că își dorește în continuare jucători de valoare, care să aducă un plus în echipă.

„Avem nevoie de întăriri. Sunt încântat de ultimele achiziţii, Jo şi Ştefănescu. Avem nevoie de jucători care să-şi facă simţită prezenţa pe teren, precum Qaka, a cărui absenţă s-a simţit la Giurgiu. Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, între care şi Kapetanos, dar nu vreau doar jucători cu nume, ci să aibă calitate”, a spus Flavius Stoican.

Tehnicianul formației ieșene a mai precizat că vrea să mai vorbească despre Ovidiu Mihalache, jucător pe lista de transferuri: „Mihalache este un subiect închis pentru mine. Preşedintele mi-a comunicat că Mihalache este pus pe lista de transferuri. Vreau să merg înainte, să fac lucrurile corect. Grupul este foarte unit şi nu vreau să fac greşeli. Cine greşeşte şi nu este alături de echipă în orice momente, înseamnă că este mai presus decât ceilalţi, iar eu nu vreau să fie un jucător care să fie mai presus de ceilalţi colegi”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.