Flavius Stoican: „Cu Viitorul va fi un meci frumos, cu o echipă care joacă fotbal“

Flavius Stoican: „Cu Viitorul va fi un meci frumos, cu o echipă care joacă fotbal“

Antrenorul echipei CSM Politehnica Iași, Flavius Stoican, a declarat că își dorește toate cele trei puncte din deplasarea de la Ovidiu, în partida cu FC Viitorul, în ciuda absențelor din lot.

„Suntem supărați după ceea ce s-a întâmplat în partida cu Timișoara. Este pentru prima dată când decizia unui arbitru este schimbată de presiunea jucătorilor adverși. După meci, am analizat faza și s-a observat că a fost gol valabil. Au fost două puncte importante pierdute. Trebuie să trecem peste această dezamăgire și să mergem la Viitorul să câștigăm. Va fi un meci frumos cu o echipă care joacă fotbal. Este o echipă care nu joacă la întâmplare, un meci deschis oricărui rezultat. Mergem să marcăm și să jucăm fotbal“, a spus Flavius Stoican.

Tehnicianul formației ieșene a mai precizat că pentru acest meci nu va putea conta pe mai mulți jucători: „Ne lipsesc câțiva jucători importanți. Mă refer la Cristea, Frăsinescu, Cioinac și Tiago. Jucătorii care vor intra trebuie să demonstreze că merită să joace. Mihalache se antrenează cu noi, dar este în urmă cu pregătirea fizică. A înțeles că a avut niște ieșiri controlate. Consider că am trecut peste ceea ce s-a întâmplat“.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.