Flavius Stoican: „Egalul reflectă realitatea din teren“

Flavius Stoican: „Egalul reflectă realitatea din teren“

Antrenorul echipei Politehnica Iași, Flavius Stoican, a declarat după remiza cu Astra Giurgiu că rezultatul de egalitate este echitabil.

„Au fost două reprize diametral opuse. Nu mi-a plăcut că am intrat timorați pentru această partidă, dar una peste alta, bravo jucătorilor pentru munca depusă! Sunt trist pentru că puteam să terminăm cu o victorie, dar cred că un egal reflectă realitatea de pe teren. Am fost dezamăgit că puteam să obținem victoria, chiar dacă nu am jucat așa cum mi-am dorit în prima repriză. În a doua repriză am schimbat sistemul“, a declarat Stoican.

Stoican a vorbit și despre factorii care au determinat revenirea spectaculoasă a echipei sale.

„Faptul că avem un jucător de bandă, Panțîru, care cred că va ajunge foarte mare, faptul că-l avem pe Andrei Cristea, care este un jucător care creează ocazii din nimic, faptul că l-am blocat pe Balaure în repriza a doua“, a explicat antrenorul ieșenilor.

În ceea ce privește duelul cu FCSB din etapa următoare, Stoican avertizează:

“Până acum am întâlnit două echipe din play-off, două echipe bune. Suntem mulțumiți că ne batem de la egal la egal cu echipele care vor în play-off. Pentru meciul cu FCSB, cu siguranță mergem să jucăm. Suntem o echipă care o să pună probleme”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.