Flavius Stoican, înaintea meciului cu FCSB: „Rămâne de văzut dacă vom scoate punct sau puncte”

Flavius Stoican, înaintea meciului cu FCSB: „Rămâne de văzut dacă vom scoate punct sau puncte”

Miercuri, 9 august, CSM Politehnica Iași va juca un meci extrem de important în compania FCSB, echipă de la care Iașiul l-a transferat pe Cătălin Ștefănescu. Antrenorul Flavius Stoican se declară optimist și speră ca Iașiul să aibă șansa să marcheze!

„Va fi o partidă grea, în care sper să nu facem greșelile pe care le-am făcut contra CFR. Sper să avem și șansa să marcăm. O să fie o atmosferă frumoasă, rămâne de văzut dacă vom putea să scoatem punct sau puncte. Important este să fim încrezători că se poate. Am văzut și meciul FCSB cu Chiajna, adversarul nostru s-a impus cu mari dificultăți. FCSB are o echipă foarte bună, dar nu este dinainte câștigătoare”,  a declarat Flavius Stoican, antrenorul CSM Politehnica Iași.

Stoican s-a arătat încântat de transferul lui Cătălin Ștefănescu. Mijlocașul, care a fost adus de la FCSB contra sumei de 15. 000 de euro, plătibilă pe parcursul sezonului, a semnat un contract pe doi ani, urmând să câștige lunar 3.000 de euro în primul sezon și 4.000 în al doilea. „Sunt bucuros că a venit Cătălin, un jucător pe care îl știu bine și care, atunci când îl aveam ca adversar, îmi crea foarte multe probleme. Mai are de tras, pentru că e în urmă cu pregătirea. Când Cătălin și Jo, care vor lipsi miercuri, vor intra în echipă, vor face diferența și îl vor pune, cu siguranță, în valoare pe Andrei Cristea, care a dus lipsă de mingi în careu”, a mai spus Stoican.

Meciul dintre FCSB și CSM Politehnica Iași se va desfășura miercuri, 9 august, de la ora 21:45.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.