Flavius Stoican: „Intrarea în play-off este meritul jucătorilor“

Flavius Stoican: „Intrarea în play-off este meritul jucătorilor“

Antrenorul echipei CSM Politehnica Iași, Flavius Astoican, a declarat sâmbătă seară, la finalul partidei pierdute pe teren propriu cu FC Viitorul , scor 0-1, dar în urma căreia formația sa a acces în play-off, că grupaea din dealul Copoului a meritat să termine între primele șase echipe.

„Este meritul jucătorilor, care au crezut de la bun început. Trebuia să mergem perfect, am reuşit acest lucru. Bravo lor, cinste lor! Chiar dacă astăzi am pierdut, am demonstrat că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă! Nu am decât cuvinte de laudă la adresa jucătorilor şi a publicului! Am pierdut această partidă, dar parcursul nostru de până acum a fost foarte bun. Îmi era puţin teamă că o să fie un meci dificil astăzi, ţinând cont că ne lipseau trei piese importante: Andrei Cristea, Mihalache şi Sin. La fel de adevărat este că până acum noi am reuşit 39 de puncte şi este meritul jucătorilor”, a spus Stoican.

Tehnicianul formației ieșene le-a mulţumit şi celor de la Astra pentru că au învins Dinamo: „Eram convins că în meciul de la Giurgiu, cunoscându-l pe Edi Iordănescu şi ce echipă are… Pe umerii celor de la Dinamo ştiam că există presiune, cum a fost şi pentru noi. Cinste celor de la Astra! Îi felicit pe marcatorii golurilor. Am înţeles că Balaure a înscris, iar primul gol l-a marcat Matei, un băiat foarte bun.“

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.