Flavius Stoican: „Mă aștept la un joc spectaculos cu FCSB“

Flavius Stoican: „Mă aștept la un joc spectaculos cu FCSB“

Antrenorul echipei Politehnica Iași, Flavius Stoican, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă că, deși elevii săi pornesc cu a doua șansă în partida cu FCSB, se așteaptă la un meci spectaculos, în care jucătorii săi vor pune multe probleme adversarului.

„În partida cu FCSB mă aștept la un joc spectaculos din partea a două echipe care joacă fotbal. Am văzut în Liga Europa un joc frumos al FCSB, care are jucători valoroși, peste media campionatului. Noi cred că avem maturitatea și puterea să putem încurca orice echipă din Liga I. Trebuie să finm atenți și să demonstrăm că ne putem bate cu forțele României. Va fi un meci deschis oricărui rezultat, chiar dacă ei pleacă favoriți. O să facem un joc spectaculos, vom pune presiune pe adversar, ne vom crea ocazii de gol, ne vom apăra cu toții. Spun asta pentru că știu ce jucători antrenez, ce valoare au și sunt convins că nu suntem cu nimic mai prejos decât FCSB“, a spus Flavius Stoican.

Tehnicianul formației ieșene intenționează ca în partida din deplasare, cu FCSB, să folosească o formulă cu trei fundași centrali, la fel ca în partida din prima etapă, de la Craiova, dar și în repriz aa doua a meciului cu Astra Giurgiu, din etapa a doua.

„Modul tactic îl fac să se plieze pe lotul pe care îl am la dispoziţie. În bandă, Gallego şi Panţîru au apetit ofensiv ridicat. Pentru a putea să le pun în valoare calităţile mai bine, e bine să ne acoperim în defensivă cu trei fundaşi centrali. Acest sistem ajută mai mult la stilul de joc bazat pe presing avansat, pe posesie. Mai este însă nevoie de muncă, mai sunt automatisme care trebuie puse la punct”, a spus Stoican.

Sâmbătă, ieşenii vor pleca spre București, cu avionul, având programată în cursul serii o şedinţă de pregătire pe un teren din zona capitalei. Sâmbătă şi duminică, delegaţia ieşeană va sta la Snagov. Poli va reveni acasă luni dimineaţă, tot cu avionul.

Singura absenţă din lotul formației ieșene este Narcis Bădic, care este accidentat.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.