Flavius Stoican: „Mai avem de muncit pentru a urca în clasament“

Flavius Stoican: „Mai avem de muncit pentru a urca în clasament“

Antrenorul echipei CSM Politehnica Iași, Flavius Stoican, a recunoscut că elevii săi nu au făcut un meci bun în partida pierdută în fața formației FC Viitorul.

„Se întâmplă în timpul jocului să ai şi situaţii pe care nu le fructifici. În schimb, per total, ca şi joc, Viitorul a fost mai bună. Noi, ca şi echipă, nu am prins o zi aşa cum ne aşteptam. Trebuie să ridicăm capul, să fim în continuare modeşti. Şi să ştim că avem mult de muncit dacă vrem să creştem şi să ajungem mai sus în acest play-off”, a declarat Flavius Stoican.

Tehnicianul formației ieșene a precizat că speră ca va reuşi la un moment dat să învingă echipa lui Gheorghe Hagi: „Asta e şi supărarea mea, că nu reuşesc ca antrenor să am o victorie împotriva lui Gheorghe Hagi. Dar, ţinând cont că e un antrenor care îşi pune amprenta asupra jocului echipei, că are jucători care, în ciuda vârstei fragede, joacă fotbal… este destul de dificil, dar nu voi renunţa şi voi spera că, până la urma, o să am o victorie cu echipa pe care o antrenez împotriva celor de la Viitorul.”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.