Flavius Stoican: „Mergem la Craiova să luăm punct sau puncte“

Flavius Stoican: „Mergem la Craiova să luăm punct sau puncte“

Antrenorul echipei CSM Politehnica Iaşi, Flavius Stoican, s-a declarat optimist înaintea partidei de sâmbătă, 14 aprilie, din deplasare, cu CSU Craiova, și crede că elevii săi vor obține primele puncte din play-off.

„Mergem la Craiova să luăm punct sau puncte. O să fie un joc echilibrat. Sunt convins că o să avem situaţii de a marca, vreau să avem şi eficienţă. Vreau să fim lucizi în faţa porţii, să nu le dăm spaţii şi şansa de a-şi crea ocazii. Sunt convins că vom face o partidă bună. Sper să avem şi noroc, dar, până la urmă, norocul este şi cum ni-l facem”, a spus Stoican.

Tehnicianul formației ieșene a mai precizat că absența lui Alexandru Băluţă este un avantaj pentru echipa sa: „Vom încerca să profităm de faptul că atmosfera la Craiova nu este grozavă. Ne bucurăm că Băluţă nu face parte din lot, este o pierdere mare pentru ei. La noi, vor lipsi Bădic şi Chelaru, care sunt accidentați. Pentru postul de jucător under 21 voi decide între Panţîru şi Danale, primul având şanse mai mari. Cu siguranţă va juca Gavrilă, vor apărea şi jucători noi, pentru că în meciurile rămase de disputat vreau să evaluez potenţialul fiecăruia.“

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.