Flavius Stoican: „Nu s-a văzut vreo diferenţă de valoare“

Flavius Stoican: „Nu s-a văzut vreo diferenţă de valoare“

Antrenorul echipei CSM Politehnica Iaşi, Flavius Stoican, a declarat la finalul partidei pierdute pe teren propriu, scor 0-2 (0-2), în faţa echipei CFR Cluj, că nu crede că a fost vreo diferenţă de valoare între cele două grupări.

„Vreau să-i felicit pe jucătorii ambelor echipe, pentru că au jucat pe asemeanea temperatură. Diferenţa de valoare de pe teren nu cred că a fost aşa de mare. A fost un meci echilibrat. Nu e uşor atunci când vrei să faci lucruri măreţe. Diferenţa a făcut-o echipa mai oportunistă. Nu ştiu dacă a fost sau nu penalty, dar de pe margine mi s-a părut că s-a dat cu mare uşurinţă. Înainte de penalty cred că a fost fault în atac, la acea fază. Deranjabil e că sunt momente în care jucătorii trag de timp excesiv sub ochii arbitrilor“, a spus Flavius Stoican.

Tehnicianu lformaţiei ieşene a mai precizat că speră ca meciul următor elevii săi să reuşească să marcheze: „Eu sper ca Poli să marcheze, pentru că ducem mingea în faţa porţii, dar nu am marcat. Azi am întâlnit o echipă matură, o echipă cu jucători în faţa căreia nu-i uşot să-ţi creezi ocazii“.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.