Flavius Stoican: „Nu suntem cu nimic mai prejos decât celelalte contracandidate“

Flavius Stoican: „Nu suntem cu nimic mai prejos decât celelalte contracandidate“

Antrenorul echipei CSM Politehncia Iași, Flavius Stoican, s-a declarat bucuros pentru atitudinea arătată de elevii săi în meciul cu FCSB, în ciuda înfrângerii cu scorul de 0-1.

„Sunt bucuros pentru că jucătorii au ajuns la un nivel la care nici ei nu credeau că pot ajunge. Punem probleme cu oricine jucăm, am pus probleme şi în inferioritate. Nu sunt cu nimic mai prejos decât celelalte contracandidate. Am avut situaţii, momente în care i-am dominat, dar a fost un joc echilibrat. Am avut dorinţa de a întoarce rezultatul, ceea ce mă bucură pe mine, că am jucători cu personalitate. Sunt supărat că am pierdut. Eliminarea lui Cioinac ne-a costat. În tensiunea jocului faci greşeli, dar e important să fii atent. Şi eu mă corectez, nu ai cum să mai schimbi o decizie. A greşit că a luat al doilea galben, dar… A aplaudat şi i-a dat galben. Mi se pare că a fost dat cu mare uşurinţă. E deranjat. Muncim, alergăm, facem antrenamente, să jucăm un fotbal plăcut, dar se rupe echilibrul cu mare uşurinţă”, a spus Flavius Stoican.

În final, Stoican a vorbit despre faza în care şi-a chemat elevii la margine, după ce Budescu a deschis scorul: „Am vrut să scot în evidenţă faptul că trebuie să jucăm până la final pentru că putem marca. Am avut ocazii, am ratat prin Kizito. Gândul meu a fost doar să-i motivez“.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.