Flavius Stoican: „Putem câștiga la Dinamo“

Flavius Stoican: „Putem câștiga la Dinamo“

Antrenorul Politehnicii Iași, Flavius Stoican, a declarat că se așteaptă la un meci dificil luni, în deplasare, cu Dinamo.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea. Este una dintre cele cinci finale rămase pentru noi și o tratăm ca atare. Suntem conștienți că putem obține o victorie, pentru că am în componență jucători care au demonstrat că pot face performanță, în condiții destul de grele. Am încredere în jucători că vor face o partidă mare. Cât privește Dinamo, nu mai are nicio șansă la play-off. Cred că ae fi o minune dacă ar ajunge acolo. Sigur, Rednic încearcă să creeze o stare de spirit acolo și să trateze toate meciurile serios. Suntem conștienți că un rezultat favorabil la Dinamo ne va da moral pentru celelalte meciuri”, a declarat Flavius Stoican.

Tehnciianul formației ieșene a mai precizat că Mircea Rednic are un atu prin faptul că a adus jucătorii pe care i-a dorit și pe care îi cunoaște.

„Chiar dacă se vorbește de lipsă de omogenitate la Dinamo, pentru un antrenor este ideal să-și facă echipa așa cum își dorește el. Mircea Rednic a avut șansa să-i cunoască pe jucătorii pe care i-a adus. Este automat un plus”, a menționat Stoican.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.