Flavius Stoican: „Putem face un meci mare cu Craiova“

Flavius Stoican: „Putem face un meci mare cu Craiova“

Antrenorul echipei CSM Politehnica Iași, Flavius Stoican, a declarat înaintea debutului noii ediții de campionat că își dorește să debuteze cu un rezultat pozitiv, chiar dacă întâlnește una dintre formațiile care aspiră la un loc de cupă europeană.

„Ne așteaptă un meci foarte greu cu CSU Craiova. Întâlnim una dintre echipele bune ale campioantului, care are mulți jucători valoroși și care joacă de mult timp împreună. Au adus un antrenor nou, despre care am auzit numai cuvinte bune. Noi suntem doar de trei săptămâni împreună, dar suntem încrezători că putem face un meci mare cu Craiova. Am putea produce surpriza. Îmi doresc să debutez cu dreptul la Iași și cred că, în condițiile date, ar fi bun și un rezultat de egalitate”, a spus Flaviu Stoican, care a precizat că mai vrea jucători: „Încă nu s-a terminat perioada de transferuri și sper să mai aducem jucători. Nu aducem doar pentru a avea un anumit număr de juctăroi și de aceea trebuie să fim foarte atenți.“

Formația ieșeană a plecat încă de miercuri spre Turnu Severin. Ieșenii au plecat cu avionul, până la Bucureşti, restul deplasării fiind făcută cu autocarul.

Pentru partida cu CSU Craiova, Stoican va avea la dispoziție următorii jucători: Kelava, Koşelev – Thiago, Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Moisi, Panţîru, Bădic – Danale, Pedro, Chelaru, Platini, Cioinac, Spătaru, Sin – Moldovan, Cristea.

Tito şi Kizito, jucători extracomunitari, nu au semnat încă un contract cu formația ieșeană deoarece nu au fost încă achitate toate datoriile la stat. Situația lui Qaka ar putea fi rezolvată până la sfârșitul lunii.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.