Flavius Stoican: „Putem pune probleme celor de la FCSB“

Flavius Stoican: „Putem pune probleme celor de la FCSB“

Antrenorul echipei CSM Politehnica Iași, Flavius Stoican, a declarat că ets eoptimist înaintea partidei de duminică, 1 aprilie, din deplasare, cu FCSB, și se așteaptă la un rezultat pozitiv.

„Ne aşteaptă o partidă dificilă, dar sunt încrezător că putem realiza lucruri frumoase pe Naţional Arena. FCSB pleacă favorită, are un lot valoros, un antrenor deosebit, un buget foarte mare, dar eu sunt convins că la ora partidei totul se va echilibra. Am încredere că jucătorii pe care îi antrenez vor face un meci mare şi vor să demonstreze că nu sunt cu nimic mai prejos decât FCSB. Mergem să jucăm fotbal, să ne creăm ocazii, să punem presiune, să ne apărăm în multe momente dacă jocul ne va cere, să ajungem în faţa porţii cu cât mai mulţi jucători, să facem presing. Din declaraţiile lor, i-am simţit că se cred dinainte câştigători. Nu va fi deloc aşa. Vor avea mari probleme, pentru că suntem o echipă care le poate pune probleme”, a spus Flavius Stoican.

Tehnicianul formației ieșene nu ştie dacă va conta pe mijlocaşul Kamer Qaka: „Qaka este un jucător important pentru noi şi nu ştiu dacă ne vom baza pe el. Are o problemă medicală, a venit accidentat de la echipa naţională, dar sper ca până la ora partidei să fie din ce în ce mai bine. Va fi dificil, pentru că are dureri mari la genunchi”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.