Flavius Stoican: „Putem scoate un rezultat bun la Dinamo“

Flavius Stoican: „Putem scoate un rezultat bun la Dinamo“

Antrenorul echipei CSM Politehnica Iași, Flavius Stoican, s-a declarat optimist înaintea partidei de sâmbătă, 25 noiembrie, din deplasare, cu Dinamo București.

„Putem scoate un rezultat bun la Dinamo. Cred că putem profita de starea apăsătoare pentru antrenorii și pentru jucătorii de la Dinamo. E un avantaj pentru noi faptul că nu e linişte acolo. Trebuie să fim concentraţi, determinaţi, mai ales că suntem aproape de un obiectiv îndrăzneţ. Nu ne va fi uşor, însă nici dinamoviştilor nu le va fi uşor. Sunt convins că cei care vor intra pe teren vor face totul pentru ca să ne bucurăm după partidă. Suntem conectaţi la meci, sunt convins că putem face un joc mare”, a spus Flavius Stoican.

Și Ionuț Cioinac s-a declarat încrezător în șansele echipei sale: „Va fi o partidă grea, însă suntem încrezători. Noi venim după succesul cu FCSB, ei după ce au pierdut cu CFR. Am demonstrat că se poate, vrem să venim cu punct sau puncte de la Dinamo, mai ales că e o situaţie grea la ei, nu ştiu câţi jucători rezistă la presiunea existentă acolo.”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.