Flavius Stoican: „Trebuie să avem determinare și ambiţie la Botoşani“

Flavius Stoican: „Trebuie să avem determinare și ambiţie la Botoşani“

Antrenorul echipei Politehncia Iași, Flavius Stoican, a declarat că le-a cerut jucătorilor săi să aibă determinare și ambiţie în partida de la Botoşani.

„Ne aşteaptă o partidă foarte importantă, una dintre finalele rămase din acest an. Consider că fiecare partidă rămasă de disputat de acum încolo este ca o finală pentru noi. Vreau să avem dezinvoltură, să jucăm fotbal, să punem presiune, să ne creăm ocazii. Întâlnim o echipă care în ultimele două etape a obţinut patru puncte din şase şi a jucat fotbal. Important este ceea ce facem noi. Jucătorii mei îşi doresc să atingă obiectivul pe care ni l-am propus. Chiar dacă şansele sunt mici acum, speranţe mai sunt că putem ajunge acolo, sus”, a spus Flavius Stoican.

Tehnicianul formației ieșene a precizat că elevii săi trebuie să câştige indiferent de condiţiile meteo în care se va desfăşura partida: „Va fi o partidă spectaculoasă, aprigă, în care cine va greşi mai puţin, acela va avea câştig de cauză. Sper să fie terenul bun, pentru că am mai jucat în Cupă acolo pe un teren greu. Dar, indiferent de vreme, trebuie să dăm totul pentru a face un meci mare şi să câştigăm. Suntem conştienţi că dacă vom câştiga acest meci, vom continua să sperăm că putem atinge obiectivul.”

Pentru partida de la Botoșani, Stoican nu va conta pe Laurenţiu Rus (suspendat) şi Narcis Bădic (accidentat), în timp ce Andrei Cristea, Kamer Qaka şi Ionuţ Cioinac sunt incerţi.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.