Flavius Stoican: „Trebuie să câştigăm la Voluntari“

Flavius Stoican: „Trebuie să câştigăm la Voluntari“

Antrenorul echipei Politehnica Iași, Flavius Stoican, s-a declarat optimist înaintea partidei duminică, din deplasare, cu FC Voluntari, spunând că își dorește o victorie pe terenul ultimei clasate.

„Trebuie să câştigăm la Voluntari. Avem mare nevoie de puncte. Dacă vom reuşi să aducem toate cele trei puncte, vom avea un moral foarte bun înaintea meciului cu Dinamo şi putem continua să urcăm în clasament. Noi venim după un rezultat bun cu Chiajna, vrem să rămânem pe aceeaşi linie, să creştem de la meci la meci. În atac avem jucători care pot face diferenţa şi mă refer în primul rând la Enoh, care are calitate. Qaka ne-a ridicat optimismul prin revenirea la echipă. Avem o echipă competitivă, putem repeta performanţa de anul trecut, când ne-am calificat în play-off”, a spus Flavius Stoican.

Tehnicianul formației ieșene, care nu se va putea baza pentru acest meci pe Mihalache şi Rus, accidentaţi, a precizat că va opta pentru o formulă cu doi atacanţi la Voluntari: „S-ar putea ca la partida cu Voluntari să apelez la o forumlă cu doi atacanți”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.