Flavius Stoican: „Un rezultat pozitiv ne duce în rândul echipelor de top“

Flavius Stoican: „Un rezultat pozitiv ne duce în rândul echipelor de top“

Antrenorul echipei CSM Politehnica Iaşi, Flavius Stoican, a declarat că un rezultat pozitiv în meciul de vineri, 18 agust, din deplasare, cu Astra Giurgiu, ar duce formaţia sa în lupta pentru un loc de play-off.

„Este una dintre cele mai importante partide din acest tur de campionat, pentru că dacă noi vom reuşi să facem o figură frumoasă la Giurgiu, vom lua o opţiune serioasă să fim considerată o echipă de top. Cred că avem putere, cred că avem calitate, avem un moral excelent. Important este să fim încrezători şi să rămânem aceeaşi oameni care am fost la începutul campionatului, să nu ne luăm nasul la purtare după ce am reuşit două rezultate bune în ultimele partide. Vreau să rămânem modeşti în ceea ce priveşte comportamentul nostru în afara terenului şi să fim la fel de agresivi şi să avem aceeaşi determinare în timpul jocului. Astra este o echipă căreia nimeni nu-i dădea nicio şansă. Un merit important îl are Iordănescu, ce a reuşit să o păstreze în fruntea clasamentului”, a spus Flavius Stoican.

Pentru partida de la Giurgiu, Stoican nu poate conta pe doi jucători: „Qaka este suspedant, după eliminarea din partida cu Dinamo. Bosoi sper să revină la pregătire pentru meciul Sepsi“.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.