Flavius Stoican: „Vreau să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Cluj“

Flavius Stoican: „Vreau să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Cluj“

Antrenorul echipei CSM Politehnica Iași, Flavius Stoican, s-a declarat optimist înaintea partidei de duminică, din deplasare, cu CFR Cluj, spunând că elevii săi se pot întoarce neînvinși din „Gruia“.

„Urmează o serie de patru meciuri contra unor echipe care se luptă pentru play-off, CFR, FCSB, Dinamo şi Astra. Avem un moral excelent și îmi doresc să obţinem din aceste partide măcar cinci puncte, la fel cum am făcut-o şi în tur. În ultimele partide, am şi jucat bine, am fost şi eficienţi, am şi obţinut rezultate bune. Aşa îmi doresc să se întâmple şi la Cluj, de unde vreau să ne întoarcem cu punct sau puncte. Chiar dacă e o partidă grea, sunt încrezător că putem face un meci mare, sunt optimist că putem continua să mergem pe linia pe care nu aflăm. Nu trebuie să ne mulţumim cu puţin, trebuie să fim eficienţi, mai ales că adversarul, deşi este foarte valoros, nu trece printr-o perioadă bună”, a spus Flavius Stoican.

Tehnicianul formației ieșene a mai precizat că își dorește ca soarta partidei să fie decisă doar pe teren: „Vreau să avem un arbitraj corect, arbitrii să fie corecţi şi echidistanţi, să nu cedeze presiunii puse de declarataţiile date în ultima perioadă de cei de la CFR. Vreau că asigurările date de cei de la Comisia Centrală a Arbitrilor, legate de imparţialitatea arbitrilor, să fie puse în practică”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.