Flavius Stoican: „Vreau să văd din partea jucătorilor atitudine“

Flavius Stoican: „Vreau să văd din partea jucătorilor atitudine“

Antrenorul echipei Politehnica Iași, Flavius Stoican, a declarat că se așteaptă la mai multă determinare din partea elevilor săi în partida din deplasare, cu Dunărea Călărași.

„Ne așteaptă o partidă dificilă la Călărași, vrem să arătăm că eșecul cu Voluntariul a fost un accident. Vreau să văd din partea jucătorilor atitudine, pentru că am suferit la acest capitol în meciul de pe teren propriu. A început un nou campionat, trebuie să conștientizăm acest lucru. Nu va fi ușor, întâlnim o echipă care stă bine în teren, greu de desfăcut, din punct de vedere defensiv. Vreau să avem luciditate, atitudine și să arătăm ca o familie”, a spus Flavius Stoican.

Tehnicianul formației ieșene a precizat că doar rezultatele bune îl vor păstra pe banca grupării din dealul Copoului: „Rezultatele te țin în funcție, iar atunci când ai jocuri bune, oamenii sunt aproape de tine. Când jocul scârțâie, e normal că oamenii își pun întrebări. Dar nu e un capăt de țară. Eu trebuie să fiu conștient că singurul lucru pe care pe mine mă ține în viață la o echipă este rezultatul“.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.