Florin Plămadă: „Pornim cu prima șansă cu Chiajna“

Florin Plămadă: „Pornim cu prima șansă cu Chiajna“

Fundaşul echipei FC Botoşani Florin Plămadă a declarat că, în partida de luni, de pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, formația sa pleacă cu prima şansă.

„Jucăm împotriva unei echipe care a evoluat sezonul trecut în play-out și pe care o cunoaştem bine. Plecăm cu prima şansă deoarece evoluţii noastre de până acum ne dau această oportunitate de a spune că plecăm ca favoriţi. Trebuie să fim atenți pentru că s-a văzut că în Liga I oricine poate bate pe oricine. Noi tratăm fiecare meci în parte, ne dorim să acumulăm cât mai multe puncte posibile iar când se va trage linie, sperăm să fim în cele şase locuri sau măcar în primele opt”, a declarat Florin Plămadă.

Jucătorul formației botoșănene a mai precizat că este complet refăcut după accidentarea suferită: „ Am stat departe de teren jumătate de an, nu vreau să mă mai gândesc la trecut. Acum, mă gândesc la ce va fi şi uşor, uşor să revin. Sunt pregătit în momentul ăsta. Va fi dificil să fu din nou titular, dar eu mă pregătesc bine și aștept să mi se ofere o șansă.“

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.